Velkommen til mig!

Velkommen til mig!

Så tog jeg skridtet og startede denne blog op!

Jeg kan godt lide at blogge og har haft en anden blog, som dog er lukket ned nu, pga. min egen manglende lyst til at fortsætte den. Jeg vil allerhelst bare blogge om mad, så nu vil jeg prøve med en mere mad- og træningsrelateret blog.

Jeg har siden nytår 2014 forsøgt at vænne mig til at leve efter LCHF (low carb high fat) principperne. Jeg har absolut ikke ændret min kost 100% endnu, men det kommer lige så stille med de undtagelser, der nu engang er. Ikke nok med at jeg vil skrive om federe mad (som en del af LCHF jo er), så vil jeg bruge bloggen lidt som en træningslog. Jeg har kæmpet en kamp for at nå hertil, hvor jeg er idag, og når man gerne vil være endnu mere fit, så må man jo kæmpe videre.. og disciplin har jeg intet af – forhåbentlig kan bloggen her hjælpe mig en smule på vej. Jeg blogger fordi jeg har lyst – og hvis nogen gider følge med er de velkomne, ellers så hygger jeg mig bare selv – så velkommen til mig og jer derude bag skærmene 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til mig!