Broccoli-pølsehorn

Barcelona, here I come!

Nu er det blevet min tur til en lille udenlandsrejse! Imorgen kommer min søster hele vejen fra Århus, og torsdag tager vi så flyet til Barcelona og holder weekend dernede! Det bliver så lækkert! 😀

Jeg får med sikkerhed ikke trænet – udover alle de kilometre vi skal gå hver dag for at se byen ordentligt (skal seriøst have nogle gode travesko med) – men jeg håber, at al maden ikke bare består af tapas og rigtig paella (og ikke som min LCHF-version), selvom det egentlig også lyder meget lækkert og med sikkerhed skal smages på nogle lokale restaurationer! Men nu må jeg se, hvor meget man kan spise dernede, når man forsøger sig med LCHF.

Har I nogle gode rejsetips – både i forhold til mad og turistagtigt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli-pølsehorn