Madinspiration #1

Broccoli-pølsehorn

Igår, søndag, fik jeg rigtig ordnet en masse og planlagt mad for nogle dage. Det er så skønt, når man om morgenen bare kan pakke madpakken hurtigt og aftensmaden kun lige skal varmes op hurtigt efter en lang dag på kontoret.

Det her skal nok fungere som aftensmad en dag eller to – Broccoli-pølsehorn. Jeg fandt opskriften her hos Anne fra Den omvendte verden.
Jeg lavede ikke om på opskriften, men tilføjede dog vand, da min dej simpelthen ikke blev dejagtig nok..  Og så fik jeg 5 styk ud af det end kun 4 styk, så det er jo meget godt.. Og nå ja, så er det med kyllingepølser..  Jeg glæder mig til at smage dem i aften 🙂

20140316-211825.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madinspiration #1