Så' der kage!

Det der med mæthed..

Nu har jeg på det sidste absolut ikke været særlig god til lige at spise korrekt efter LCHF-principperne.. Det gik især helt galt i Spanien, og siden da er det da gået helt galt. Nu forsøger jeg at komme tilbage på rette vej.

Det er ikke fordi, at jeg har smovset i brød, pasta, ris og kager, men jeg har spist lidt brød, været ude at spise sushi et par gange og har været træt efter arbejde, og så har det bare været noget både low carb og low fat mad, der er blevet fortæret. Kun min morgen-græske-yoghurt med lidt protein i har jeg holdt fast i. Jeg har endda været nede og købe nudler til frokost en dag – og jeg spiste hele portionen (før hen var jeg mæt efter en halv portion, men det havde nok også noget at gøre med, at jeg netop havde fået lavet nye kroner til mine bisser, så var i “tygge-humør”).

I hvert fald så kan jeg tydeligt mærke forskel på, hvornår jeg spiser fedt nok, og hvornår jeg ikke gør. Min græske yoghurt til morgen mætter godt og vel 4-5 timer, nogle dage er jeg først sulten efter 7-8 timer og får derfor slet ikke frokost! :O
Om aftenen kan jeg mærke på mit snacke-humør, hvorvidt min aftensmad mættede godt nok. Jeg snacker generelt meget (selvom jeg spiser efter LCHF, så køber jeg altså vindruer som jeg kan snacke – de er så meget yndlings!), men kan tydeligt mærke, at de dage, hvor jeg har fået en god, mættende (læs: fed) aftensmad, så er det nemmere for mig at lade være med at snacke. Det gør altså en forskel!

Kan I mærke forskel i forhold til hvad I spiser ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så' der kage!