Madinspiration #3

Madpakker på LCHF-måden

Åh ha, I kender det vel godt.. Madpakkerne skal laves, hver morgen, fordi man kan jo ikke lige gå ned til sandwich-/kebab-/nudelmanden til frokosten på jobbet – og hvis man endelig har en madordning på jobbet, så kan det også være, at den bare består af rugbrødsmadder eller andet ‘skidt’..

Jeg forsøger at gøre mit bedste for at lave lækre madpakker som mætter. De søndage, hvor jeg har god tid og overskud, handler jeg ind til kyllingesalat og steger og snitter dagen lang, så der er frokost til nogle dage.. Men det er ikke altid jeg når det – og så må jeg improvisere en madpakke kl. 7.45 om morgen ud fra hvad jeg nu har i køleskabet.

Det er endt således nogle gange:

20140409-221650.jpg
Hakkebøf (rest fra aftensmaden), lidt grønt, en brieost og en klat bearnaisemayo. Nemt og lækkert!

20140409-221709.jpg
Igen hakkebøf fra aftensmaden, salat af revet squash og gulerod, avokado og bearnaisemayo (det er altså blevet min yndlingsdressing) 😀

20140409-221721.jpg
Så blev det til en lille vegetar-madpakke (dumt nok på en af mine længste arbejdsdage, men den holdte mig da mæt). Gulerods/agurkestænger, hakket tomat, guacamole (lavet med lidt skyr) og blåbær. Ikke den vildeste madpakke, men kunne sidde og snacke den det meste af dagen, så det var okay 🙂

Hvordan gør I med madpakken ? Nogle gode tips og tricks?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madinspiration #3