Det der med mæthed..

Broccoli/spinat pizza

Puha, jeg er dårlig til at spise ordentlig og få trænet! Jeg er fuldstændig kommet ud af sporet. Mit arbejde fylder mine dage op, så jeg er for træt til at træne – og jeg har bare ikke energi til at stå i køkkenet og lave en masse lækker mad.. Det går helt galt!
Min eneste træning den sidste uges tid var en 1 time hos min fysioterapeut, 9 timers have-/malearbejde lørdag og igår cyklede jeg til Ikea Gentofte – så fik da cyklet omkring 10-15 km (dog ikke i noget højt tempo)..

I fredags fik jeg dog lavet noget lækker mad inden en bytur. Min veninde tåler ikke gluten/sukker m.m., og så er det jo dejligt nemt at have Madbanditten at støtte sig til. I fredags stod den på Pizza med broccoli-bund, troede jeg. Det endte dog med at blive halv broccoli, halv spinat – og det blev voldsomt lækkert! Jeg smed slet ikke så mange krydderier i selve “bund-dejen”, men der kom krydderier i kødet.

Mit fyld bestod af squash, aubergine, oksekød, champignoner, revet mozzarella, hvid mozzarella 🙂 Og pizzaen mætter enormt meget!

20140407-081732.jpg

Jeg håber, at jeg kan komme lidt tilbage på rette spor i forhold til træning, men med mad har jeg opgivet de næste 2-3 uger, da jeg skal en tur hjem til de gamle hele påsken.. Og der står den altså på HCLF-mad.. Har forsøgt at forklare mine forældre de skal prøve LCHF, men de tør ikke pga. min fars høje kolesteroltal.. Men jeg kan nok påvirke dem en smule, mens jeg er hjemme – selvom jeg nok ikke helt kan holde mig fra min mors hjemmebagte, mega lækre rugbrød.. Det er altså umuligt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med mæthed..