Madpakker på LCHF-måden

Snacktime

Jeg har et problem – i forhold til mad, har jeg tit, især om eftermiddagen, når jeg lige kommer hjem fra arbejde eller træning, brug for nogle snacks. Om aftenen efter aftensmaden, hvor jeg sommetider (nok lidt for ofte) bare stener lidt tv, så får jeg igen brug for at beskæftige mine hænder og spise noget. Det resulterer ofte i flere ture ud i køkkenet for at tjekke køleskabet og samtlige skuffer, hvor jeg gemmer madvarer. Jeg mangler noget inspiration til nogle sunde “slik”-snacks.  Jeg ender ofte med at købe vindruer, for selvom de absolut ikke er low carb, så giver de lidt følelsen af at sidde og spise slik.. Men når jeg har noget i køkkenet som kan ende i gode LCHF-snacks, så bliver det ofte sådan noget her:

20140409-221857.jpg
Chorizo, ost, tomater, pesto og vindruer.. Nem eftermiddagssnack 🙂

20140409-221921.jpg
Efter en meget nem, ikke mættende aftensmad, kun bestående af wokgrøntsager endte jeg i køkkenet et par gange. En rest bearnaisemayo kunne lige bruges til gulerødder, chorizo og til sidst jordbær og chokolade – min sukkertrang meldte sig desværre på banen..

20140409-221943.jpg
Igen lækker eftermiddagssnack – ½ avokado med mayo, kyllingepålæg og en ost med peber.. Nem og lækkert 🙂

Hvad finder I på at snacke, når trangen til det melder sig?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakker på LCHF-måden