Impro-karryret

1 måned! Wuhu!

Jeg tæller ned fra nu af.. For om præcist 30 dage (muligvis 28/29 dage, så præcis er jeg ikke i min nedtælling) står jeg på Roskilde Festival! Og det er altså et af de vigtigste ting for mig hvert år – 1 hel uge i blandt alle mine bedste venner fra hele landet, det bliver så skønt <3

Flere af mine venner går meget op i deres træning – og jeg er kommet til at aftale med en af dem, at vi da skal træne på Roskilde på deres nye crossfit-område.. Så ja, jeg skal nok til at komme i form.. Men jeg er så god til at finde på gode undskyldninger for ikke at træne så meget som jeg gerne vil.. Kender I det – lysten er der, men ikke motivationen til at komme afsted ? :/

I hvert fald har jeg nu besluttet af følge nogle af de der 30 dages udfordringer, så jeg måske lige kan nå at få lidt styrke udover min almindelig træning. Jeg har mixet 2 udfordringer, så jeg ligesom får noget til maven og lidt til armene..

30 pushup
Og nu er jeg jo desværre utrolig svag – så ja, det er en begynder push-up challenge jeg har fundet mig.. Jeg sætter push ups ind lige før planken i denne challenge, som gerne skulle gøre noget godt for mine mavemuskler:

30 days ab

Og bare for at jeg ikke skal lave 120 sit ups på én gang den 29. dag, så har jeg fordelt de tre første øvelser (sit ups, crunches og leg raises) på 2-8 sæt fra dag 5 og resten af tiden.. Glæder mig til at se om det virker.. Jeg må hellere huske at tage nogle før/efter billeder – håber det giver lidt 🙂

Har nogen af jer prøvet nogle af de 30-dages udfordringer ? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Impro-karryret