Proteinshakes!

Impro-karryret

Igår havde de fleste butikker lukket, og jeg kunne ærlig talt ikke finde ud af, hvad jeg skulle spise til aften.. Det eneste jeg vidste var, at det skulle være noget med oksekød – og selvom jeg allerhelst var klar på lasagne eller pizza, så gad jeg ikke ud for at finde en åben butik for at handle den livsvigtige ingrediens ost.. Så det blev til lidt improviseret mad ud fra, hvad jeg havde i køleskabet og fryseren – og det endte altså overraskende godt, så selvom jeg ikke har mål på noget, så synes jeg da I skal have en slags opskrift alligevel 🙂

20140529-183645-67005336.jpg

Der skal bruges:
Smør
Grøn karrypasta
Karry
Paprika
Peber
Hakket oksekød
Spinat
Champignoner
Hvidkål

Smørret smeltes sammen med krydderierne og karrypasten – derefter tilsættes kødet og steges igennem. Spinat, champignoner og hvidkål tilsættes efter lysten til det (andre grøntsager vil sikkert også passe godt i den, an på hvad der er at finde i køleskabet) 🙂
Serveres sammen med græsk yoghurt 10%

e20140529-183948-67188565.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinshakes!