Wii - alternativ træning

Kyllingeboller i karry LCHF

Så har jeg endelig fået afleveret mit eksamensprojekt – og det var endda det sidste i mit liv, sådan af det der er planlagt.. Nu holder jeg en uges “ferie”før jeg finder projektet frem igen og gør mit forsvar klar – og når det så forhåbentligt er klaret godt, så er jeg færdig med min uddannelse, sådan for real! Damn, jeg glæder mig! 🙂

Så det har været en skøn dag! Jeg var bare så træt, da jeg kom hjem fra arbejde og træning, så faldt i søvn på sofaen, så fik først lavet mad her 20.30.. Jeg havde taget hakket kylling op og ville egentlig lave kyllingebøffer, men når jeg nu var træt og doven, så endte det med “kyllingeboller i karry”.. Jeg kunne ikke lige finde på andet sjovt (og nemt).

20140526-211808-76688880.jpg

Kyllingeboller:

  • Hakket kyllingekød, 400 g.
  • 1 øko æg
  • 2 fed hvidløg
  • HUSK (jeg startede med 2 tsk, men hældte mere i efterfølgende, da dejen var for saftig)
  • Krydderier: Salt, Peber, Spidskommen, Paprika

De blev smidt i en gryde med kogende vand i ca. et kvarters tid.. Og ved siden af lavede jeg så en karrysovs, baseret på fløde (18%), gurkemeje, karry og peber.

20140526-211810-76690718.jpg

Det kom da til at se godt ud sammen med diverse grøntsagsrester, som nu engang lå i køleskabet – og det smagte forrygende..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wii - alternativ træning