Ret meget blomkål..

Tærte med laks og broccoli

Jeg har lige været en lille weekendtur til fastlandet, så har ikke haft så meget tid til at opdatere bloggen. Til gengæld har jeg både fået cheatmeals (med mine veninder) og LCHF-mad sammen med familien, der også har taget det til sig 🙂

Som lovet i onsdags på instagram, så kommer her en opskrift på en lækker LCHF tærte.

Bunden blev rigtig god – jeg fandt en god opskrift her.. Jeg blandede både hør- og sesamfrø i.. Tror jeg vil prøve en dag uden disse, da jeg synes de giver så meget smag (som jeg hurtigt bliver træt af!) – er jeg den eneste?

20140511-190643.jpg

Fyldet fik jeg inspiration til herfra – og brugte selvfølgelig samme fremgangsmåde 😉

Da jeg skulle ud på weekendtur fra torsdag morgen til idag, skulle der dog tømmes ud i køleskabet, så jeg brugte naturligvis ikke den nøjagtige opskrift. Jeg tog det lidt på slum, men jeg tror cirka, at det kom til at indeholde:

  • 250 g laks uden skind
  • 500 g broccoli (inkl. stokken)
  • 1 lille løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • 1,5 dl creme fraiche
  • resten af min revet cheddarost (formentlig 70 g)

Den så da godt ud, ikke? 🙂

20140511-190658.jpg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ret meget blomkål..