Eksamen..

Wii – alternativ træning

Kan I gætte hvad der er på dette billede ?

20140515-210309.jpg

Korrekt – jeg har fundet min Wii frem… (det har åbenbart været længe siden jeg sidst havde den, for batterierne i min ting man står på(?) var lækket.. Men den virker heldigvis endnu).. Jeg har det der Wii Fit, som jo egentlig kan give en smule. Nej, det erstatter absolut ikke træningen i centret, men hvis man ikke lige kan få sig selv afsted, så er det da meget sjovt for en gangs skyld.. Der er nogle få gode muskeløvelser, som man godt kan mærke kan komme til at give lidt, hvis man tager nok reps, meeeen jeg må nok hellere holde mig til centret, selvom jeg ikke altid lige er i humør til det..

Hvad med jer – har I nogen form for alternativ træning derhjemme?

(sidder stadig med mit eksamensprojekt, men som sagt, så er det sjovere at blogge end skrive projekt om et dumt emne..)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamen..