Hej Roskilde!

Done!

Kan I huske, at jeg planlagde at prøve den der “30 days ab challenge” ?

 For altså.. (se til højre på det her billede) 😉

images

30 dages mavetræning blev det til.. Utroligt nok.. Jeg havde faktisk ikke helt selv regnet med det, da jeg valgte at starte midt i min eksamenstid, imens jeg begyndte at date en utrolig sød fyr og bare generelt ville til at nyde sommeren, men det skete – og jeg er så glad for at jeg gjorde det og faktisk gennemførte!

Og så kan jeg vise et lille før og efter billede.. Jeg må dog indrømme, at jeg trækker maven lidt ind på “efter billedet” (det øverste) – og at der faktisk ikke er den store forskel at se..

20140628-205407-75247665.jpg

Det kan godt være, at der ikke er så meget at se dog, men det har nok også noget at gøre med, at jeg burde træne noget mere cardio, så jeg lige kunne tabe lidt af den smule fedt som har placeret sig lige på min mavse.. Men det vigtigste er, at jeg faktisk er blevet meget stærkere i mavsen og min core.

Øvelserne bestod af sit ups, crunches, leg raises og planken. Og ja, selvom jeg gennem perioden er blevet bedre og stærkere til at lave de forskellige øvelser, så er det især planken, at jeg har kunne se en forskel ved. I starten kunne jeg næsten ikke ligge i den i 15 sekunder, men nu kan jeg “sagtens” (det er stadig mega hårdt) ligge i den i 2 minutter.. Og endda synge en lille sang imens, bare for at tænke på noget andet end hvor hårdt det er 😀

Jeg må dog sige, at jeg havde nogle dage, hvor jeg ikke lige fik taget mig sammen. Men så er man jo heldig at der er nogle hviledage, så bytter man lidt op på dem 🙂
Og de af jer som følger mig på instagram, kunne jo så også se, at jeg den anden dag måtte tage 3 dages træning (inkl. en hviledag) på én dag, fordi jeg nåede at komme bagud med det. Men altså stadig, jeg gjorde det!

 20140628-205406-75246633.jpg

Jeg overvejer at tage en ny 30-dages udfordring i juli, men skal lige overveje, hvad det skal være.. Eller om jeg skal finde på noget andet 🙂

Har du prøvet at tage sådan en 30 dages udfordring ? Og har det virket hos dig ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Roskilde!