https://www.youtube.com/watch?v=D7INONB1Fa0/0.jpg" />
Busy busy..

Heeeelt færdig…

Åh ja, der har været meget stille – men som jeg skrev i mit sidste indlæg, så har jeg haft travlt det sidste stykke tid.. I onsdags skulle jeg op og forsvare mit eksamensprojekt – og da jeg bestod, så er jeg nu fuldstændig færdig med min uddannelse og om inden længe kan jeg kalde mig selv for ejendomsmægler (det kræver bare lige noget med at man skal sende 1.000 dokumenter ind for at blive registreret, så der går lige et par måneder med det), men hvor er det bare skønt.. Ikke mere skole! 😀

Jeg fik en kæmpe champagne fra arbejdet – har overvejet at lave den her til min næste fremvisning:

https://www.youtube.com/watch?v=D7INONB1Fa0

(jeg kan altså ikke lige finde ud af at sætte en video ind.. eller så virker det bare ikke for mig..)

Men det’ li’ meget! 😉

Men puha, jeg er også kommet lidt ud af den lille rytme jeg havde… Ingen LCHF-mad, rigtig (running) sushi, masser af kage, knap så meget træning (udover min 30-dages udfordring, som jeg også er kommet bagud med).. Så nu skal det helst vende – i dag har jeg til morgenmad spist det sidste stykke kage, der var til overs fra den ultralækre blåbærtærte jeg købte til arbejdet den anden dag, så nu er der ingen dårlige undskyldninger tilbage.. Nu står den på LCHF-mad igen, for min mave har godt nok haft det lidt hårdt de sidste par dage – og det er egentlig ret irriterende i længden!

Men jeg er tilbage i min rytme, i hvert fald ind til Roskilde (hvor jeg får serveret maden, så der er ikke så meget at gøre), men alle fristelser får et NEJ TAK resten af den her måned i hvert fald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy busy..