Er det så bekymrende ?

Hej Roskilde!

Så er det endelig blevet d. 29/6! Jubiiii!!!!!!! 😀

Så står den nemlig på ferie fra jobbet og job på Roskilde Festival – som jeg har ventet et helt år på! :O

Jeg er taget afsted her til morgen og skal i de næste 8 dage arbejde for Muskelsvindfonden! Og det bliver så godt! Det er mit 4. år som frivillig i Det Grønne Crew og jeg elsker det! Så hvis nogen af jer, kommer på festivallen, så kom da hen og køb en burger i Servicecenter Vest.. Det kan være I render ind i mig – og ellers er der nok nogle af mine andre søde medfrivillige der vil lave en burger til jer og synge en lille sang 🙂

(til jer andre der ikke skal på festival, så har jeg naturligvis sørget for et par små indlæg fra min side, så I ikke keder jeg for meget – og ellers har jeg hørt vejret skulle blive godt, så nyd det!) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det så bekymrende ?