Det der løb..

Tøm køleskabet-lasagne

Mmmhh, den anden dag blev jeg inspireret til at lave lasagne, men når man ikke gad handle og egentlig ikke havde nogle af tingene dertil, udover oksekød, så lavede jeg en tøm køleskabet-lasagne. På den måde blev der brugt nogle rester og det blev utrolig lækkert..

Der er lige gået et par dage siden jeg lavede det, så kan muligvis ikke huske alt jeg smed i, og så er det hele på slum (eller på øjemål om man vil (havde lige diskussionen om de to ord igår med fyren jeg dater) 😛 ).

20140619-193512-70512690.jpg

Oksekød
Aubergine
Hytteost
Sweet potatoes
Soltørrede tomater
Tomater
Cheddarost
Champignoner
Krydderier

Oksekødet steges i en gryde. Når det er gennemstegt, tilføjes alle ingredienser undtagen tomater, aubergine og osten.. Auberginerne skæres i skiver og bruges som “lasagne”-plader, og indholdet i gryden hældes ud over. Tomaterne og cheddar’en bruges til “pynt”.. Og det bages så ind til osten er smeltet og auberginerne bløde 🙂

Uhm, det var godt! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der løb..