Roskilde, over&out

Summertime!

Uha, jeg er blevet vild med sommeren og glemmer helt, at jeg også har denne lille blog som jeg skal passe.. Men når man er nyforelsket, vejret er godt og man har det bedre end aldrig før, så glemmer man bare nogle andre småting – jeg håber I kan bære over med mig 🙂

Min juni-udfordring gik jo rigtig godt, så jeg overvejer om jeg skal lave en ny udfordring. Denne gang skal det omhandle styrke af armene, fordi, HOLD DA OP, hvor er jeg svag. Jeg vidste godt, at jeg var svag, men jeg forsøgte lige at følge hende her’s video med 1½ kg på hver arm.. og det var kun 1 sæt og mine arme er trætte! De trænger seriøst til at der sker noget!! :O

Jeg har netop “lånt” disse håndvægte fra mine forældre som jeg kan bruge til det. De vejer mindst 1½ kg og maks 2,5 kg, men det er jo også fint for mig til en start, når jeg nu er så svag som jeg er 😛

20140720-112235-40955347.jpg

Så nu skal jeg bare lige have lavet en plan over, hvor tit og hvor meget jeg skal træne, så jeg får pænere arme 🙂

Er der andre der vil være med til sådan en lille udfordring ?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde, over&out