Spinatruller

Træning, wuhuu!

Jeg må indrømme, at med det fantastiske (is-)vejr der har været det sidste stykke tid, ferie hos min fysioterapeut, familiebesøg i større grad og igen, en nyforelskelse, så er jeg virkelig ikke så god til det der med at undgå brød (jeg kommer fra en brødfamilie) og få trænet samtidig..

Men utrolig nok, så har denne uge indtil videre været god – jeg kom afsted til fys i mandags (troede min egen var tilbage, men måtte nøjes med en vikar, øvøv!), og så har jeg idag været afsted til fitness.. Planen var 1 times spinning og så et par få øvelser inden udstrækning.. Det blev så til den del mere, og inden jeg havde set mig om, havde jeg brugt 2 timer af min dag i Fitness World (wow!).

20140730-204809-74889289.jpg

Så til inspiration, vil jeg da lige smide dagens improviserede-hen-ad-vejen træningsprogram inkl. spinning her 🙂

10 min crosstraining
50 min spinning (Bikefit Energy)
3×12 Benpres – 50 kg
3×12 Adductor – 30 kg
1×10 Armprogram – 2 kg i hver hånd
3×15 dybe squats
1×10 Armcircles og Lateral lifts fra armprogrammet – 2 kg i hver hånd
2×10 Lower back extension – 5 kg.
3×12 Abductor – 40 kg
2×12 Atomic situps
15 leg raises
1,45 min Planke

Jeg kunne godt se, at de sidste øvelser blev lidt overflødige at lave, når jeg alligevel ikke kunne presse mig selv til at lave mere.. Men alt virker vel alligevel i længden 🙂

Og nu tror jeg, at jeg trænger til en is!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatruller