Træning, wuhuu!

Impro-pizza

 Idag havde jeg sådan en dag, hvor jeg ikke orkede at tage hen og handle, selvom jeg nok burde have gjort det. Altså for at have noget morgenmad til imorgen, men den må os bare stå på, hvad der nu engang er i køleskabet. Det var i hvert fald, hvad jeg besluttede min aftensmad skulle bestå af 🙂

Aftensmaden endte med at blive noget impropizza:

IMG_3479.JPG
Bunden blev lavet af de sidste ruller jeg havde tilbage fra mine spinatruller – der var lige 2 tilbage i fryseren. Dertil havde jeg noget spegepølse liggende, 1 tomat, 1 håndfuld champignoner, 1 mozzarella og så lidt basilikum til at slutte af med. I ovnen med det 10 min, og så har man noget pizza-agtigt til aftensmad.

IMG_3478.JPG
Den ene blev ikke taget så pænt af risten – og til næste gang skal jeg også lige huske at putte bagepapir under.. Bradepanden nedenunder fik også lidt for meget glæde af osten 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning, wuhuu!