Impro-pizza

Kyllingeboller og broccolifritter

 Jeg ved ikke om I har set det, men flere har eksperimenteret med broccolifritter efter Madbanditten lavede et lille indlæg om dette en dag – så det skulle jeg da også lige prøve 🙂

Broccoli skæres op i strimler-agtigt og smides i ovnen efter at blive rørt i olie og drysset med salt. Jeg var desværre lidt skuffet over dem, men det skal jo ikke stoppe andre fra at lave dem – så hvis du er vild med broccoli, så prøv dem endeligt! 🙂

IMG_3455.JPG

Mine kødboller – kyllingeboller – som jeg fik til, var til gengæld rigtig gode.
De bestod af en bakke hakket kyllingekød, 1 lille rødløg, en håndfuld champignoner, krydderier (salt, peber, paprika, spidskommen og basilikum) og fik cirka 15-20 min i ovnen ved 200 grader. Jeg fik 9 boller ud af den mængde, men mine varierer meget i størrelsen.

Bare fordi det var let, smed jeg også 1 halveret tomat i ovnen.. Det er jo så lækkert 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Impro-pizza