Nu med blodpropper..

Madmuffins

Hvis man har fuldt med på min instagram, så lagde jeg igår et billede af nogle lækre madmuffins op 🙂

IMG_3529.JPG

Nu har jeg fået dem smagt – og selvom de blev lavet ud fra hvad jeg nu havde i køleskabet af dovne grøntsager og andre slatne madvarer, så blev de okay.. De var lidt for bløde i dejen, så lidt af dem faldt af, da jeg tog dem ud af formen – og så glemte jeg lidt salt og måske nogle andre krydderier..

Men her er opskriften – så kan man jo selv vurdere, hvis man har lyst:
Halv broccoli inkl stok *
3 æg *
250 g creme fraiche 18% *
1 tsk bagepulver *
Lille håndfuld spinat *
2 tsk husk
1 lille rødløg
200 g champignon
100 g spegepølse
90 g revet cheddar

Nu var mine grøntsager ret slatne, så jeg måtte lige skære de dårlige dele fra, men ellers smed jeg faktisk bare det med * i blenderen, og mens det kørte snittede jeg champignoner, rødløg og spegepølsen i mindre stykker. Alt undtagen osten bliver blandet sammen i en skål og kan herefter hældes op i muffinsformene – osten drysses henover.
Og så bare ind i ovnen. Jeg startede med varmluft 200gr., men skruede ned på 150gr. efter 5 minutter.. og så bagte de færdigt på nok omkring 20 minutters tid..

Og så ender de sådan her:

IMG_3548.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med blodpropper..