Fransk rosen..

Træningstøj

Jeg kunne virkelig godt snart bruge noget nyt træningstøj! Men jeg synes det er svært at finde rundt i dén jungle af sportstøj som der nu engang findes. Jeg gider ikke bruge mange penge på træningstøj, hvorfor jeg bare kigger i H&M, når jeg lige føler jeg har brug for nyt. Jeg synes faktisk deres nyeste sportskollektion er ret fed, men altså, det sidder bare ikke altid så fantastisk, så jeg søger med lys og lygte efter andre – prisfornuftige mærker som tilbyder pænt træningstøj.

hmNogle af de lidt pæne sager fra H&M.

Her tidligere faldt jeg så over en statusopdatering på facebook – den henviste til et nyt mærke Mondano som gør sig indenfor træningstøj. Det eneste jeg kunne læse mig frem til, er noget med at tøjet forbedrer forbrændingen, men mere vides ikke, da siden ikke er lanceret endnu.
Til gengæld kan man ved at dele et personligt link få rabat til sine første Mondano bukser som jeg forstår det – og så blev det jo lidt spændende. Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere – og derfor vil jeg da også lige dele det med jer (igen – linket er personligt og jeg kan opnå noget rabat ved at andre skriver sig op, håber I kan leve med det).

http://lnc.hr/EaKNM

Og ellers – har I nogle tøjmærker som I sværger til, når det kommer til træningstøj ??
Jeg er ærlig talt helt lost på det område som I nok kan høre…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk rosen..