Ny fryser! Wuhuu!

Mug in a cup – LCHF

Jeg er syg i dag – på den der kvalmende/opkast-agtige måde.. Så jeg sidder hjemme og stener (og arbejder en smule, da min chef er på ferie og min kollega er til begravelse, så nogen skal jo passe telefonen = mig). Og det eneste mad jeg har i køleskabet er sådan noget, hvor man faktisk skal stå i køkkenet i længere tid og lave det.. Overvejer ærligt talt at bruge Just Eat i aften, selvom jeg normalt aldrig gør brug af sådan en service – og jeg mener aldrig!

Men nu i mit ynkelige (og sultne!) hjørne på sofaen fik jeg lyst til kage – hurtig kage. Fra min tid før LCHF lavede jeg sommetider mug in a cup og var lige klar på at gøre brug af min hvedemel som bare står ensomt i sin krukke i køkkenet, men det behøvede jeg heldigvis ikke. Jeg fandt da lige en opskrift på mug in a cup på LCHF-måden (værsgo til jer andre, hvis I vil kaste jer ud i det, når kagetrangen bliver for stor):

Mug in a cup LCHF

Jeg lavede det på øjemål, og smed også en smule mandelmel og en hel del vaniliesukker i (der var lige en stor klump, der mente den skulle være med..) for at søde kagen lidt, da jeg ikke ejer sukrin.. Desværre brændte min en smule på, så den er ikke fantastisk – men det er nu ikke sidste gang jeg laver den alligevel.

Sådan her endte min:

20140307-134206.jpgHar I andre gode, hurtige snack/kageopskrifter, der er gode, når trangen melder sig? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny fryser! Wuhuu!