Broccoli/spinat pizza

Madinspiration #2

Jeg er taget på påskeferie til jylland, hvor familien, primært min mor, forsøder min tilværelse med brød og andet absolut ikke-LCHF-mad, selvom jeg gør mit bedste for at inspirere hende med mad fra Mæt og glad med LCHF fra Jane Faerber aka Madbanditten. (min mor har endda fået lov til at låne bogen nu, mens jeg er hjemme – og i aften står den på broccoli/spinat pizza)..

Men i mens jeg spiser alt for (meget) lækkert hjemmelavet rugbrød, kan jeg i det mindste forsøge at inspirere jer til at spise efter LCHF… Her er lidt pics fra nogle af mine måltider – billederne bliver også smidt på op min instagram (som jeg også er lidt bedre til at opdatere) 😉

20140409-221002.jpg
Grøntsagswrap (fra Madbanditten) med pulled pork, gulerodsstænger, kål og dressing (græsk yoghurt, sennep, paprika).

20140409-221042.jpg
Nem aftensmad – laksestykke, salat af squah, tomat og cheddar, og en omgang pesto.

20140409-221117.jpg
Kyllingspølser, æggesalat og (ja,) købeketchup og dijonsennep.. jeg kan altså ikke tage mig sammen til at lave min egen ketchup.. måske en dag, men ikke endnu..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli/spinat pizza