liggende/0.jpg" />
Træning hos fys'en

Pause! :(

Øv, så er jeg endt et sted, hvor jeg (forhåbentlig kun) har overbelastet mig selv. Efter selvtræning i sidste uge, har jeg været øm i den nedre del af mavemusklerne efter at have givet den gas med liggende benløft. Men det har jeg ikke taget som et dårligt tegn – jeg træner jo ikke voldsom meget mavemuskler generelt, udover at jeg er opmærksom på at spænde ordentlig op, når jeg laver andre øvelser (det giver jo alligevel lidt), så lidt øm skal man jo være efter sådan en træning..

Men i mandags var jeg så hos min fysioterapeut for at træne, hvor jeg i sidste del af mit program fik en jagende smerte nederst i maveregionen, da jeg skulle lave mine hoppe-øvelser. Min fys gav mig så nogle andre øvelser jeg skulle prøve, men det gjorde simpelthen så ondt, fordi de var over i “planke-øvelser”. Igår og idag har jeg været fuldstændig ramt hver gang jeg bevæger mig, hvor mavemusklerne skal bruges, fx når jeg rejser mig fra sengen – og i nat har jeg haft svært ved at ligge på siden..

Min plan var egentlig at komme til spinning idag, men nu er det jo meningen at man skal spænde op i sin mave under sådan en træning, så jeg tænker, at jeg bare lige holder en lille pause fra træningen, enten indtil smerten forsvinder af sig selv eller til jeg har været afsted til fys igen på mandag.
Symptomerne kunne også tyde på en fibersprængning, men jeg håber godt nok bare, at det er en overbelastning, der har bare har brug for hvile et par dage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning hos fys'en