Mikroovnsmad - champignon/tomatsnask

Eksamen..

Jeg ved, at der lige er lidt stille herinde. Jeg har ellers mange gode idéer til indlæg, men når jeg overvejer at skrive herinde, får jeg dårlig samvittighed over, at jeg ikke skriver på mit eksamensprojekt… Så lige nu holder jeg lige en pause – i hvert fald til på mandag, når jeg har afleveret de 15 sider, som jo egentlig ikke er så meget – jeg har bare valgt et dumt emne, så lysten til at skrive er der ikke rigtig..

Men imens er I velkomne til at følge med på Instagram – jeg smider stadig billeder op af hvad jeg går og laver (/spiser) :)a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mikroovnsmad - champignon/tomatsnask