1 måned! Wuhu!

Busy busy..

Puha, jeg har lige måtte ligge bloggen lidt på side i disse dage.. Jeg har slet ikke overskud eller tid til at kigge på den næsten.. Lige nu har jeg 10 min, derfor jeg tænkte, at jeg lige ville sige “hej, jeg lever stadig” 🙂

Ugen har stået på travlhed på jobbet, sygdom, distortion, cocktails, og i aften står den på bif-tur med gutten jeg har fundet mig, som jeg pludselig også gerne vil finde tid til – og resten af pinsen skal jeg forberede eksamensforsvar.. Så snart jeg er færdig med det fis, så bliver alt forhåbentlig godt igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 måned! Wuhu!