Træningstøj

Ændring på bloggen

Ja, der sker lige en lille ændring her på bloggen. Det er ikke noget vildt, jeg vil bare lige sådan “sige” det, så I ikke undrer jer over bloggens ændrede look.

Jeg har valgt at opsige mit plus abonnement hos bloggersdelight, da jeg ikke får brugt bloggen så meget som jeg havde håbet – og så vil jeg altså hellere bruge de penge til noget andet. Jeg skriver selvfølgelig stadig et indlæg i ny og næ, når jeg har noget på hjertet, men ellers vil jeg opfordre jer til at følge med på instagram, da det ligesom er her jeg er mest aktiv i hverdagene 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningstøj