Ændring på bloggen

Aktiv weekend!

Puha, det er sjældent det sker, men jeg har faktisk været utrolig aktiv her i weekenden!
Så meget, at jeg var fuldstændig udmattet her til morgen – dog nok mest pga. at jeg ikke sov særlig godt 🙁

Men weekenden var lækker! 😀
Jeg har jo fundet mig en dejlig kæreste som klatrer, så han lokkede mig med ud og for at klatre fredag aften i Blocs&Walls på Refshaleøen. Jeg har klatret en gang i mellem, da jeg var mindre, men når jeg nu var med ham og hans venner, så er det på et lidt mere seriøst plan.. Det kan tydeligt ses på deres entusiasme omkring karabiner (lidt nørdet kan man altså også være inden for klatring..) 🙂
For mit vedkommende blev det til 4,5 fuldførte ruter og så én gang, hvor det næsten endte med jeg blev hejst op, fordi mine arme gav op, og jeg bare ikke kunne mere..

Lørdag valgte kæresten og jeg så, at vi skulle på strøgtur – jeg fik ham så os lige lokket til en hurtig (tog nok omkring 10 min) tur i IKEA. Men det endte faktisk med, at inden vi kom hjem igen havde vi cyklet 20 km inkl. turen i IKEA og en lille 1 km gåtur på strøget.

IMG_3724.JPG

Og hvorfor så ikke også lige bruge søndag på at være aktiv også. Det blev til en tur til et hardcore fitness & træning workshop som Kira Eggers stod for. Der var foredrag med Henrik Duer (ham fra TV3), noget intro til dødløft, squat og bænkpres, og så endte dagen med det jeg vil kalde crossfit og en gang coretræning!
Og for lige at afslutte dagen perfekt – så vandt jeg bogen #Proteinopskrifter!

IMG_3730.JPG

Total lækker weekend! Hvad har I mon lavet ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændring på bloggen